Contact

Reacties

Op de reactie pagina is er ruimte om een reactie te geven op alle inhoud die op de vele pagina’s weergegeven wordt. Niet alles wat door de beheerder is opgesteld is per definitie juist. Er zijn vele bronnen gehanteerd maar al die bronnen zijn zelf niet meer te verifiëren. Ook kunnen bronnen misleidend zijn in hun interpretatie. Reacties worden op juistheid gewogen en dan weer in de website verwerkt.

Link naar e-mail adres

Er is op een volgende pagina ook een link naar het e-mail adres van de beheerde aangemaakt. Dit genereerd een nieuwe mail in de computer van de belangstellende. Dit om teksten, oude foto’s en of bidprentjes in te scannen en door te sturen voor verdere publicatie.

Formulier

Voor verdere uitbouw van de site (met name de stamboom) zijn vele feiten van naamdragers welkom voor de beheerder. Hieronder is een formulier opgesteld, die ingevuld kan worden. Het gaat met name over voornamen (doopnamen) , data van geboorte, huwelijk (en andere soorten relaties) overlijden en geboorte van kinderen ook met data.

De meeste mensen kennen wel de gegevens van hun ouders en zelfs wel van hun grootouders. Voor inpassen in de stamboom zijn de gegevens van grootouders essentieel., want daarmee kan aansluiting worden gezocht met open genealogische bronnen.

Vult u voor contact  a.u.b. het formulier onder het submenu onder “contactformulier” zoveel mogelijk in.